Bouw
Wij gaan ervoor

Samen bouwen we
de toekomst

Wijnen Bouw

Wij zijn een allround aannemersbedrijf, dat financieel gezond, daadkrachtig en betrouwbaar is. Een familiebedrijf, dat al bouwt sinds 1885.

Iedereen bij Wijnen is eenvoudig te benaderen, omdat we geloven dat dit leidt tot de beste eindproducten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en financieren een grote diversiteit aan projecten in de utiliteits-, industrie- en woningbouw. En we beheren het hele proces voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een ambitieuze planning, een lastige constructie of ingewikkelde logistiek.

Onze bouwgroep heeft alle disciplines in huis: van ontwikkelaar en bouwteammanager tot timmermannen, uitvoerders, projectbegeleiders en projectleiders.

In 1885 was het Hendrik Wijnen die zijn eigen bedrijf begon in timmer– en herstelwerkzaamheden, niet wetende dat zijn bedrijf bijna 140 jaar later een organisatie is die u als opdrachtgever bij nieuwbouw, verbouw, dan wel herontwikkeling kan ontzorgen. Met zo’n 275 enthousiaste bouw– en installatieprofessionals werken wij elke dag om de mooiste projecten te realiseren. Gezamenlijk hebben wij één doel: verwachtingen waarmaken.

U vindt ons in heel Zuid-Nederland

Wij werken vanuit vijf vestigingen in Zuid-Nederland. Het geeft ons de mogelijkheid om in onze directe omgeving te werken. Dat is duurzamer en zorgt voor regionale betrokkenheid. Maar we kijken zeker ook verder om onze ambities waar te maken.
Wij bieden totaalconcepten om opdrachtgevers te ontzorgen.

 

Onze vijf allround bouwbedrijven:

Wij zijn actief in de segmenten werken, leren, zorgen, leven en wonen.

Wijnen Bouw Someren

Wijnen Bouw SomerenKanaalstraat 40
5711 EJ Someren Routebeschrijving
+31 (0)493 49 36 25

Wijnen Bouw Schijndel

Wijnen Bouw SchijndelSpoorlaan 8
5481 SK Schijndel Routebeschrijving
+31 (0)73 549 23 81

Wijnen Bouw Horst

Wijnen Bouw HorstHertog Arnoldlaan 12
5961 TA Horst Routebeschrijving
+31 (0)77 396 12 60

Wijnen Bouw Breda

Wijnen Bouw BredaHoeksteen 18A
4815 PR Breda Routebeschrijving
+31 (0)76 207 03 02

Wijnen Bouw en Service

Wijnen Bouw en Service SomerenDorser 2
5711 LE Someren Routebeschrijving
+31 (0)493 49 19 39

Ons team

Certificeringen en Keurmerken

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze processen en werkzaamheden te borgen, hebben wij deze laten certificeren.
Dit laat zich vertalen in de volgende certificeringen.

Kwaliteit 
· ISO 9001

Veiligheid
· VCA**
· Veiligheidsladder

Milieu

· ISO 14001      · BREEAM
· PEFC               · FSC®

Projecten waar het PEFC- of FSC® keurmerk van toepassing is, zijn voorzien van logo.

Wij leiden vakmensen op

Als erkend leerbedrijf dragen wij graag bij aan de toekomst van vakmanschap, want het vak leer je het beste in de praktijk. Daarom geven we leerlingen (o.a. BBL) de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met de praktijk. Zo ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat het bedrijfsleven van ze verwacht.

Onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij u helpen?

De knettergoeie vakmensen van Wijnen Bouw gaan graag voor u aan de slag. Vertel ons wat uw uitdaging is en wij komen met een pragmatische oplossing. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Wijnen Bouw
+31 (0)493 49 36 25