Elektrotechniek
Wij gaan ervoor

Geïntegreerde elektrotechnische installaties

Wijnen Elektrotechniek

De vakkundige aanleg van geïntegreerde elektrotechnische installaties bij bedrijven en instellingen, dat is de enerverende wereld van Wijnen Elektrotechniek. Ongeacht de omvang of complexiteit van een project, wij gaan ervoor! Dat doen we vanuit onze vestiging in Eindhoven voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden uw elektrotechnische installatie, waarbij wij kijken naar een goede samenwerking met de andere installaties in uw woon- of utiliteitsgebouw.

Vanaf het moment dat wij in beeld komen denken we graag mee, geven we advies, houden we een vinger aan de pols of pakken zo nodig de lead. De lijnen zijn bij ons heel kort, afspraak is afspraak en de motivatie is hoog. Dat resulteert in een hoge kwaliteit en in een hoge mate aan service.

Goed om te weten: Wijnen Elektrotechniek is onder andere aangesloten bij InstallQ als waarborginstallateur binnen de installatiesector.

Ons team

Certificeringen en keurmerken

Met onze erkenningen bent u verzekerd van de inzet van goed opgeleide mensen met de vereiste diploma’s. Met de juiste kennis en ervaring krijgt u altijd deskundig advies. We werken veilig en leveren degelijk installatiewerk en onderhoud aan uw installaties. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Als erkend leerbedrijf dragen wij graag bij aan de toekomst van vakmanschap, want het vak leer je het beste in de praktijk. Daarom geven we leerlingen (o.a. BBL) de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met de praktijk. Zo ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat het bedrijfsleven van ze verwacht.

Onze opdrachtgevers

Onze diensten

Wijnen Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrotechnische installaties. Dat doen we voor bedrijfspanden, industrie, appartementencomplexen (hoog- en laagbouw), seriematige woningbouw, scholen en (woon)zorgcomplexen. Tevens zijn wij actief betrokken bij transformaties van gebouwen. We bieden een scala aan diensten en systemen, die zowel op zichzelf als geïntegreerd werken én voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Elektrotechnische installaties

Stroom is onmisbaar voor elk bedrijf en elke organisatie. Het moet gewoon altijd en in voldoende mate beschikbaar zijn. Maar vanzelfsprekend is dat zeker niet. Tenzij u kiest voor de experts van Wijnen Elektrotechniek. Samen bekijken we wat voor u de beste en meest duurzame oplossing is. Uw installaties integreren we zoveel mogelijk tot één slim systeem. Dat zorgt voor continuïteit, zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Toegangscontrole

Elk gebouw, bedrijfsruimte of afdeling stelt specifieke eisen rondom de veiligheid en toegang. Onbevoegde of ongeautoriseerde personen wilt u natuurlijk zoveel mogelijk buiten houden. Dat is mogelijk met een toegangscontrolesysteem. Hiermee heeft u bovendien 24/7 inzicht in wie er zich binnen bevindt.

Een toegangscontrolesysteem is altijd maatwerk omdat elk project specifieke wensen en eisen kent. We helpen u graag, ook met de koppeling met uw werktijdenregistratie. Dat werkt wel zo efficiënt.

Datasystemen

Het datanetwerk van uw organisatie, zowel bekabeld als draadloos, vormt de cruciale backbone van vrijwel alle (kritische) bedrijfsprocessen. Bij de aanleg en installatie neemt u dan ook beter geen enkel risico. Als u kiest voor een gecertificeerd datanetwerk van Wijnen Elektrotechniek, kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Direct na oplevering van uw netwerk, wordt het gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een optimale werking.

Gebouwautomatisering

Dankzij innovatieve gebouwautomatisering worden gebouwen steeds slimmer en geavanceerder. Daarom spreken we van ‘smart buildings’. Dat gaat natuurlijk een stuk verder dan alleen de gebruikelijke meet- en regeltechniek. U kunt bijvoorbeeld de HVAC-, verlichtings-, beveiligings-, beheer-, energie- en IT-installaties in uw gebouw laten integreren in één systeem. En ze uitsluitend laten werken wanneer dat nodig is. Dit verhoogt het comfort, verlaagt de kosten en is goed voor de duurzaamheid. U heeft 24/7 controle over uw gebouw én u krijgt inzicht in de prestaties, ook op afstand. De automatisering wordt weliswaar steeds complexer, maar onze specialisten realiseren, onderhouden én maken het optimaal inzichtelijk voor u.

Hoe kunnen wij u helpen?

De knettergoeie vakmensen van Wijnen Elektrotechniek gaan graag voor u aan de slag. Vertel ons wat uw uitdaging is en wij komen met een pragmatische oplossing. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Wijnen Elektrotechniek
+31 (0)40 291 32 05