Wij maken elke dag wat nieuws

05 januari 2024

Wijnen Bouw Someren gaat uitbreiden

Raad eens? Ons kantoor in Someren is aan het gloeien van opwinding.

Lees meer
22 juni 2023

Bouw van De Boterfabriek gaat van start!

Ruim een jaar geleden stapten we op uitnodiging van ontwikkelaar MWPO in het bouwteam voor de herontwikkeling van een van de oudste fabrieken van Nijmegen: De Boterfabriek.

Lees meer
20 juni 2023

Wijnen Bouwgroep wint de aanbesteding voor OSC Stadionpark Rotterdam!

Wijnen Bouwgroep heeft van de Gemeente Rotterdam opdracht gekregen voor de bouw van het Onderwijs- en Sportcluster Stadionpark (OSC Stadionpark) Rotterdam!

Lees meer
11 mei 2023

Wij transformeren het Gouden Leeuwpad in Venray

Wijnen Bouw Horst start volgende week met de verbreding van het Gouden Leeuwpad en de grootschalige transformatie van het voormalig AH-pand in hartje Venray. We gaan slopen, verduurzamen en transformeren!

Lees meer
17 april 2023

Taart op de bouwplaats én op kantoor!​

Afgelopen donderdag zijn onze medewerkers op alle bouwplaatsen en op kantoor verrast met een heerlijke taart. We hadden namelijk iets te vieren. Onze vernieuwde veiligheidsaanpak is namelijk beloond met de volgende trede van de Veiligheidsladder!

Lees meer
27 maart 2023

Leerlingen van het
Van Maerlantlyceum geven het startsein voor de wederopbouw!

In Eindhoven is het Van Maerlantlyceum al ruim 70 jaar een begrip. Na publicatie van  de aanbesteding voor de vernieuwbouw, kwamen wij als winnaar uit de bus. Wijnen Bouw Schijndel is dan ook vol enthousiasme begonnen en zorgt ervoor dat de school wordt klaargestoomd voor de toekomst. En de rijke historie? Die wordt behouden.

Lees meer
23 maart 2023

Wijnen realiseert een nieuw én duurzaam logistiek park

Midden op het bedrijventerrein “De Krogten” in Breda realiseert Wijnen Bouw Breda het nieuwe Prinsenhil Logistics Park. Samen met Wijnen Installaties en CelektRon bouwen wij hier een duurzaam distributiecentrum bestaande uit vijf geschakelde warehouses met kantoren in een bijzondere omgeving.

Lees meer
12 januari 2023

De metamorfose van Sportpark De Braak in Helmond

We zijn het nieuwe jaar goed gestart! Met het ondertekenen van de aannemingsovereenkomst is ons nieuwste project een feit: de herontwikkeling van Sportpark De Braak in Helmond. Hier gaat Wijnen Bouw Someren de MultiFunctionele SportAccommodatie (MFSA) De Braak realiseren, een sport- en beleefcampus voor jong en oud. 

Lees meer