De metamorfose van Sportpark De Braak in Helmond

12 januari 2023

We zijn het nieuwe jaar goed gestart! Met het ondertekenen van de aannemingsovereenkomst is ons nieuwste project een feit: de herontwikkeling van Sportpark De Braak in Helmond. Hier gaat Wijnen Bouw Someren de MultiFunctionele SportAccommodatie (MFSA) De Braak realiseren, een sport- en beleefcampus voor jong en oud. 

Sporten voor iedereen
De nieuwe campus wordt de thuisbasis voor o.a. sportverenigingen en de Praktijkschool. Ook de leerlingen van het naastgelegen Dr. Knippenbergcollege kunnen hier naar hartenlust sporten. Het zal ze aan niks ontbreken; van sportzalen tot praktijkruimtes en een restaurant. Loopt iemand een blessure op? Dan kunnen ze op de campus terecht bij JVDI De Fysioclub. En last but not least bouwen we een compleet nieuw stadion voor Helmond Sport, inclusief een business en supporters home!

Klaar voor de start!
Niet alleen zijn wij, maar ook de toekomstige gebruikers en sportliefhebbers laaiend enthousiast. Wij zetten dan ook alles op alles om de campus voor de start van het nieuwe schooljaar in 2024 op te kunnen leveren. “MFSA De Braak is een prachtig project. Je schakelt met verschillende disciplines en we merken nu al dat het project leeft onder de mensen. Laat staan als het eenmaal is opgeleverd en Helmond Sport de eerste thuiswedstrijd speelt,” vertelt onze projectleider Dolf Manders. In februari wordt de grond bouwrijp gemaakt, zodat we in april met de bouw kunnen beginnen.
Een prachtige, nieuwe sport- en beleefcampus realiseren, wij gaan ervoor!