Beveiliging
Wij gaan ervoor

Beveiligingsoplossingen op maat

Wijnen Beveiliging

Uw (bedrijfs)pand, terrein of goederen wilt u zo goed mogelijk beveiligen. Wij adviseren u er graag over. Naast een goed uitgedacht plan helpen we u met de aankoop, installatie en inbedrijfstelling van uw beveiligingssysteem. Ook voor het periodiek onderhoud én het oplossen van storingen kiest u voor Wijnen Beveiliging.

Waarom? Bijvoorbeeld omdat we altijd een stap verder gaan dan de meeste andere beveiligingsbedrijven. Wij kijken naar uw wensen en samen met u ontwikkelen we een betrouwbare en efficiënte beveiligingsoplossing, waarmee u optimaal bent geholpen.

Onze goed opgeleide en vakbekwame medewerkers gaan voor u aan de slag. Wij komen met een oplossing die past bij uw vraagstelling, bedrijf en budget. Alles is mogelijk. Van een enkel inbraakbeveiligingssysteem tot een totaaloplossing, waarin ook brandmelding, omroep/ geluidssysteem, toegangscontrole, aan- en afwezigheidsregistratie, camerasystemen en data-installaties zijn geïntegreerd.

Ons team

Betrokken van A tot Z

U wilt één aanspreekpunt voor uw beveiligingsproject. Snappen we en regelen we. We gaan turn-key voor u aan de slag, samen met onze gerenommeerde partners. Het projectmanagement doen wij en wij blijven uw aanspreekpunt. Dat werkt wel zo efficiënt en prettig.

We leveren maatwerk

Een goede beveiligingsoplossing is altijd maatwerk. Omdat uw situatie, wensen, eisen en budgetkaders leidend zijn. We komen dan ook graag samen met u tot een goed uitgedacht plan. En tot heldere afspraken over de installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en service.

Certificeringen en keurmerken

Wijnen Beveiliging is beoordeeld door KIWA NCP. Hierdoor zijn we bevoegd om BORG-certificaten uit te geven op de levering van onze producten en diensten. Met het BORG-certificaat en opleverbewijs weet u zeker dat er een goede beveiliging is aangebracht en zeker zo belangrijk; dat u hiermee voldoet aan de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. Slaapt toch net een stukje rustiger, nietwaar?

Onze opdrachtgevers

Wat kunnen wij voor zakelijke klanten betekenen?

Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, brand of andere calamiteiten. Iedere verstoring van
de bedrijfscontinuïteit kan grote financiële gevolgen hebben. Wijnen Beveiliging kan u helpen de risico’s te verkleinen.
Het kwalitatief goed beveiligen van een bedrijfspand of -terrein doe je in drie stappen:

  •  Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau
  • Een passend beveiligingsplan, voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling met een combinatie van organisatorische,
    bouwkundige en elektronische maatregelen
  • Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen

Voor bedrijfspanden zoals kantoren, productiebedrijven en magazijnen, maar ook voor scholen en woontorens biedt
Wijnen Beveiliging een scala aan systemen die zowel alleenstaand als geïntegreerd werken. Deze zijn ruwweg in te delen in:

Inbraaksystemen

Het via een mechanische beveiliging en alarmcentrale detecteren en melden van ongenode gasten in uw pand (inbraak) werkt niet alleen preventief, het geeft ook een veilig gevoel. Afhankelijk van de situatie leveren wij ook grond- en hekwerkdetectie. Daarnaast voldoet u met een BORG-gecertificeerde installatie aan de wensen of eisen van uw verzekering. Wij zijn volledig op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en leveren u de inbraakinstallatie die naadloos aansluit bij uw situatie en wensen.

Omroep-/geluidssystemen

Een professioneel en betrouwbaar omroep- of geluidsysteem kan een belangrijke toevoeging zijn op uw beveiligingsoplossing. Bijvoorbeeld als grote groepen mensen moeten worden geïnformeerd en geactiveerd in een noodsituatie of om op bepaalde tijden een pauze of lesuren aan te kondigen. Wijnen Beveiliging beschikt over veel kennis en ervaring om u hierbij optimaal te kunnen helpen.

Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Een brandmeldinstallatie heeft diverse functies, zoals brand voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen. Door tijdig te alarmeren wordt bovendien tijd gecreëerd om te kunnen vluchten. Wij leveren gecertificeerde oplossingen voor grote werkplekken en voor publiek toegankelijke gebouwen, zoals winkels, kantoren en instellingen. Elk project start met het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) en overleg met de betrokken instanties, zoals gemeente, brandweer en verzekeraar. Daarna ontwerpen en installeren we uw installatie, verzorgen we de certificering en het onderhoud.

Een ontruimingsalarminstallatie maakt bij brand of andere calamiteiten een snelle en veilige ontruiming van uw gebouw mogelijk. De installatie waarschuwt tijdig en adequaat de aanwezige personen, conform de actuele wet- en regelgeving. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en helpen u graag met de installatie en het onderhoud van een type A of type B ontruimingssysteem met gesproken woord.

Aan- en afwezigheidsregistratie

Inzicht in de aan- en afwezigheid van medewerkers is in bepaalde branches cruciaal. Voor veel organisaties is de registratie van aan- en afwezigheid ook belangrijk voor het afwikkelen van de loonadministratie.
Bij Wijnen Beveiliging vindt u het aan- en afwezigheidssysteem dat perfect aansluit op de wensen en eisen van uw organisatie.

Toegangscontrolesystemen

Elk gebouw, bedrijfsruimte of afdeling stelt specifieke eisen rondom de veiligheid en toegang. Onbevoegde of ongeautoriseerde personen wilt u natuurlijk zoveel mogelijk buiten houden. Dat is mogelijk met een toegangscontrolesysteem. Hiermee heeft u bovendien 24/7 inzicht in wie er zich binnen bevindt.

Een toegangscontrolesysteem is altijd maatwerk omdat elk project specifieke wensen en eisen kent. We helpen u graag, ook met de koppeling met uw werktijdenregistratie. Dat werkt wel zo efficiënt.

Camera-observatiesystemen

Steeds vaker worden camerasystemen toegepast. Ze zorgen voor een verhoogd gevoel van veiligheid omdat duidelijk is wie er zich in een ruimte of gebied bevindt. Er is veel mogelijk op dit gebied. Denk aan camerasystemen voor binnen en buiten, gezichtsherkenning, IP, HDCVI (digitaal over coax), zwart/wit, kleur, met of zonder recorder, op monitor of niet. Samen bepalen we wat u nodig heeft.

Data-installaties

Het datanetwerk van uw organisatie, zowel bekabeld als draadloos, vormt de cruciale backbone van vrijwel alle (kritische) bedrijfsprocessen. Bij de aanleg en installatie neemt u dan ook beter geen enkel risico. Als u kiest voor een gecertificeerd datanetwerk van Wijnen Elektrotechniek, kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Direct na oplevering van uw netwerk, wordt het gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een optimale werking.

Intercomsystemen

Weten wie er voor de deur staat, dit kan via een klassiek intercomsysteem (horen, spreken en deuren openen). Maar vaak wilt u via een video-intercomsysteem ook zien wie er aan de deur staat. Een combinatie van beide systemen is mogelijk. Wilt u weten wat de juiste oplossing voor u is? We gaan er graag met u over in gesprek.

Wat kunnen wij voor particulieren betekenen?

Woont u achteraf in het buitengebied en voelt u zich ’s avonds onveilig? Durft u niet zo goed op vakantie te gaan omdat alleen de gedachte aan inbraak uw vakantieplezier vergald? Wilt u weten wie er aan de deur staat voordat u de deur opent? Bent u bang dat een brand uw woning vernield?

Wijnen Beveiliging heeft een goede naam gevestigd als het gaat om de beveiliging van woonhuizen. Wij leveren inbraaksystemen, inclusief grond- en hekwerkdetectie, brandmeldsystemen en camerasystemen voor observatie. In zogenaamde smart homes behoort de integratie met domoticasystemen via glasvezel tot de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij u helpen?

De knettergoeie vakmensen van Wijnen Beveiliging gaan graag voor u aan de slag. Vertel ons wat uw uitdaging is en wij komen met een pragmatische oplossing. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Wijnen Beveiliging
+31 (0)85 064 59 50