Frost Service Venlo
Venlo

Productie- en distributielocatie met kantoor

Opdrachtgever Frost Service Venlo
Bouwlocatie Venlo
Het project

Geconditioneerde bedrijfshal

Op de logistieke hotspot Greenport Venlo heeft Wijnen Vastgoed, samen met Wijnen Bouw en Wijnen Beveiliging, een nieuwe productie- en distributielocatie met kantoor voor Frost Service Venlo (FSV) ontwikkeld, verhuurd, gerealiseerd en verkocht. De geconditioneerde bedrijfshal bestaat uit een productieruimte, expeditie, vriescellen en een eigentijds kantoor.

Ontwikkelen, ontwerpen en realiseren

Van het aankopen van de grond, de omgevingsvergunning, de realisatie en de uiteindelijke oplevering van het project is Wijnen bij alle fases een betrokken partner voor huurder FSV. Het nieuwe pand is namelijk een eigen ontwikkeling van Wijnen Vastgoed in samenwerking FSV. Driessen werkt op dit moment het ontwerp uit.

Speciaal ingericht

Om alle wensen en de dagelijkse werkzaamheden van Frost Service Venlo goed te kunnen herbergen, is het pand geheel op maat en wens gemaakt. Er worden door FSV op dagelijkse basis diepgevroren producten gemengd, veredeld en (her)verpakt. Om het gehele productie- en opslagproces volgens alle geldende normen en kwaliteitseisen uit te kunnen voeren, zijn er conform de laatste standaarden en technieken een aantal zeer efficiƫnte productie- en opslagruimtes gebouwd. Hierbij heeft Driessen Architectuur een zeer eigentijds kantoorontwerp gemaakt, welk voorzien is van alle nieuwe technieken, voorzieningen en gemak.