Wij gaan ervoor!

Ons team

Beveiliging

Bouw

Elektrotechniek

Sprinkler

Vastgoed

Werktuigbouwkunde

Duurzaam ondernemen

Iedere dag doen we ons best om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Niet alleen intern met kleine maatregelen, zoals papierbesparing of ledverlichting, maar ook op grote schaal in bouwprojecten. Daarnaast geven we opdrachtgevers advies over duurzaam bouwen. Zo nemen we graag het misverstand weg dat duurzaam ook duur is.
In veel gevallen levert duurzaam bouwen zelf kostenbesparingen op en snijdt het mes aan twee kanten. PEFC® en FSC® -gecertificeerd materiaal passen we op verzoek van onze opdrachtgevers veel toe.

CO2-beleid

Wij zetten ons in voor een duurzamere toekomst door actief bij te dragen aan het verminderen van onze CO2-voetafdruk. We streven naar concrete maatregelen om onze uitstoot te verminderen, onze bedrijfsprocessen te verduurzamen en een positieve impact op het milieu te realiseren. Daarom willen we ons certificeren voor de CO2-prestatieladder:

De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem dat bestaat uit 5 niveaus. Tot en met niveau 3 richt een organisatie zich op het verminderen van de uitstoot binnen de eigen organisatie en bijbehorende projecten. Vanaf niveau 4 en 5 wordt er ook actief gewerkt aan het verminderen van de CO2-uitstoot in de hele keten en sector.

Meer informatie over de CO2-Prestatieladder is te vinden op de website van SKAO.

Jaarlijks publiceren we een CO2-portfolio, waarin we de vier aspecten van de CO2-prestatieladder concreet invullen:

Inzicht
We identificeren onze energiestromen en stellen een CO2-footprint op, elk jaar opnieuw. Hierdoor hebben we zicht op onze grootste uitstootbronnen.

Reductie
We ambiëren een reductie van 2 tot 5% in 2026, ten opzichte van referentiejaar 2022. Vastgestelde maatregelen helpen ons bij het bereiken van deze doelstelling.

Communicatie
We communiceren structureel over onze voortgang, zowel intern als extern.

Participatie
We hebben verschillende certificeringen en samenwerkingen om zo duurzame mogelijkheden en initiatieven te ontwikkelen.

​De kracht van samenwerking

De Wijnen groep heeft alles onder één dak. Dat betekent een goed op elkaar ingespeeld topteam van kundige professionals in verschillende disciplines. Daarom snappen we de kunst van het verbinden als geen ander. Zie ons daarin als de dirigent en het orkest tegelijk. Tel daar nog een flinke dosis flexibiliteit bij op en het betaalt zich uit in een ultra efficiënt georganiseerd ontwikkel- en uitvoeringsproces. Zie hier dé succesformule voor een duurzame relatie!

Onze 7 wij(s)heden

Nu is het niet zo dat wij álle wijsheid in pacht hebben, maar toch delen we graag onze 7 wijsheden met u.
Daarmee laten we zien hoe wij erin staan en hoe wij te werk gaan.

1. Wij zijn vastbijters

Wij houden écht van ons vak. We gaan er dan ook helemaal voor en dat geeft ons heel veel energie. We zien de kansen en we pakken ze. En we geven altijd net dat ene stapje extra om het verschil te maken voor klanten.
Die instelling ziet u bij Wijnen terug op elk niveau binnen onze organisatie.

2. Wij doen wat we zeggen

En wij zeggen wat we doen. Klinkt heel logisch en dat is het ook voor ons. Want wie samen iets moois wil bereiken, moet z’n verantwoordelijkheid nemen. Waarmaken wat we beloven dus. En: afspraak is afspraak.
Daar kunt u van op aan, want voor ons dit een randvoorwaarde voor elk succesvol bouwproject.

3. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit

Bij ons werken gekwalificeerde en ervaren professionals met een bovengemiddeld hoog niveau aan kennis en kunde. Wij gaan dan ook altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit en we komen met praktische oplossingen die werken. We hebben een bewezen trackrecord opgebouwd en we werken voor een flink aantal terugkerende klanten.

4. Wij beheersen en optimaliseren het hele bouwproces

Bouwen is veel meer dan bouwen alleen. Wij hebben alle processen in eigen beheer en zijn continu bezig met het optimaliseren ervan.
De lijnen zijn heel kort en het team is optimaal op elkaar ingespeeld. Zo kunnen we snel schakelen en zo houden we maximaal grip op het bouwproces en de planning.

5. Wij geloven dat samen meer oplevert dan alleen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Een mooie zegswijze, die wij volledig onderschrijven. Daarom vindt u bij ons zoveel totaaloplossingen. Als we het een doen, is het meestal wel zo efficiënt om het ander ook samen te doen. Daarbij staan bij ons de individuele prestaties altijd in dienst van de gezamenlijke ambitie.

6. Wij geloven (en investeren) in duurzame relaties

Hoe beter we onze opdrachtgevers kennen, hoe makkelijker we samenwerken en hoe sneller we tot resultaat komen.
Dat is de reden dat wij altijd voor een duurzame relatie gaan. Niet voor niets werken wij al jarenlang voor veel van onze opdrachtgevers.

7. Wij zijn duurzaam

Duurzaam bouwen heeft de toekomst. Daar zetten we dus elke dag op in. Zowel intern als extern richting de bouwprojecten van onze opdrachtgevers. In woorden én daden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze knettergoeie vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Heeft u bouw-, verhuis- of uitbreidingsplannen? Of een andere vraag? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Wijnen Bouwgroep
+31 (0)493 49 36 25