Seacon VTP11
Maasbree

Distributiecentrum inclusief kantoorruimte

Opdrachtgever  A.S.V. vastgoed BV / Seacon Logistics Group BV
Bouwlocatie Maasbree
BREEAM ambitie Very Good
Divisies Bouw
Het project

Bij Seacon Logistics ligt de nadruk op de volledige logistieke keten. Supply Chain Solutions en Value Added Services zijn hier een belangrijk onderdeel van.
Daarom heeft Seacon in Nederland en Duitsland >200.000m2 aan warehousecapaciteit beschikbaar voor zowel korte als langdurige opslag.

Om de klanten nog beter van dienst te zijn op gebied van contract logistiek breidt Seacon uit. Het distributiecentrum inclusief kantoorruimte heeft een bebouwd oppervlakte van circa 45.500m² met een warehousecapaciteit van circa 70.000 palletplaatsen.
Voorzien van de allernieuwste technieken om de zendingen en vastgelegde KPI’s te monitoren. Met behulp van een geavanceerd WMS zijn de logistieke processen inzichtelijk en onder controle.

Op het bedrijventerrein Trafficport in Maasbree (regio Venlo) realiseert Wijnen Bouw dit nieuwe distributiecentrum met kantoor.

In juni 2024 is het pand naar verwachting gereed voor ingebruikname. Het distributiecentrum is volledig elektrisch met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van dit gebouw.

Daarnaast is er veel aandacht voor groen- en ecologische voorzieningen. Door de groenvoorzieningen aan de gevel is een landschappelijke inpassing voor het warehouse mogelijk.